zondag 14 augustus 2016

San Diego

Vanaf heden hebben we er 2 pluizige reisgenootjes (Victor en Lucky genaamd) bij sé! 
We zijn vandaag naar Build-a-Bear Work-Shop geweest. Dit is een winkel waar je je eigen knuffel kan samenstellen van lege verpakking tot een opgevuld exemplaar, aangekleed en met accessoires en al!

Dit hadden we de kindjes thuis beloofd als ze zich tijdens onze reisroute flink zouden gedragen. En dat hebben ze zéker en vast gedaan!!! Alhoewel ze de natuurparken op den duur wel verschrikkelijk beu waren en de ene trail na de andere (dikwijls met tegenzin) hebben ondergaan…. Het zijn géén natuurkinderen (hebben we voor de 2de maal mogen ondervinden), maar eerder stadskindertjes. 
Vandaar dat ze sinds Buena Park helemaal zijn opgefleurd: pretpark, waterpark, zwembad, strand enz…. 
Maar ik begrijp ze wel hoor, als ik vroeger had moeten kiezen tussen een natuurpark òf pretpark was de keuze ook wel snel gemaakt! ;-)
Duuuus vandaag was het een kindertjesdag ipv een Jan en Frouke dag! 
Want na de berenwinkel hebben ze ook nog lekker gezwommen in de namiddag, zijn we op zoek geweest naar een baseballveldje waar onze Len zijn bat eens kon uittesten. Wel gevonden,maar helaas waren er net jeugdwedstrijden aan de gang dus later nog maar eens proberen misschien….
Uiteindelijk hebben we dan de gps maar ingesteld richting strand en hebben ze zich daar nog 2 uurtjes kunnen amuseren in de woeste golven. 
We hebben de zon ook nog zien ondergaan in de zee dus dat was een leuk extraatje! Hier droomde ik al làng van. Ik had dit nooit eerder mogen aanschouwen.


En als kers op de taart is Jan pizza gaan halen en hebben we die lekker opgesmikkeld voor de televisie tijdens een film! Mmmmmmmm ;-)




Geen opmerkingen:

Een reactie posten