donderdag 14 juli 2016

Blogje van bovenuit het Amerikaanse grondgebied

Hoi allen! Dit blogje komt vanuit 11.583 meter hoogte. (dus nét niet uit de hemel) ;-) We zoeven op dit moment tegen 811km/uur richting Minneapolis en hebben nog zo'n 2 uur te gaan!
Vanmorgen zijn we om 6u30 al met de taxi vertrokken richting Schiphol om onze vlucht van 13u te halen. We waren al iets na 8u op Schiphol en dachten dat we vééééél te vroeg waren, maar niets was minder waar! We hebben die tijd écht wel nodig gehad om door alle controles te geraken daar + nog iets te eten op voorhand! En het was er DRUK DRUK DRUK!! Ze hebben onze paspoorten wel 6x gecontroleerd!


We vliegen met Delta Airlines en dit is in vergelijking met British Airways 2 jaar geleden een échte verademing! De service is dàg en nacht verschil! Véél eten + drankjes tusendoor, hun in-flight entertainment is gewoonweg géweldig en ze zijn nog is supervriendelijk ook! (ah ja, nu kan ik al een beetje vergelijken hé). De kindjes vermaken zich opperbest met films kijken, spelletjes spelen en natuurlijk hun iPads, dus die hebben we nog niet gehoord ;-P


In Minneapolis hebben we een kleine 5u de tijd om onze overstap te nemen, maar dat vinden we niet erg omdat we dan even onze beentjes kunnen strekken en nog iets rustig kunnen eten daar. Van daaruit hebben we nog een vlucht van 2u te gaan alvorens we op onze eindbestemming Denver (be)landen.

KLIK HIER VOOR MEER FOTO'S