zaterdag 16 juli 2016

Van Casper naar Cody

Vandaag hebben we een leuke dag gehad! We zijn van Casper naar Cody gereden en hebben genoten van enkele mooie uitzichten onderweg. 


We kwamen een uurtje te vroeg aan bij ons motel, maar we waren ons toch alvast gaan aanmelden (proberen kan nooit kwaad…) Hier bleek dat ze onze reservering niet konden terugvinden in hun systeem. Na wat speurwerk bleek dat we wel in hun systeem stonden maar dan voor 16 juli 2015 ipv 2016!!! We hadden geluk dat ze tòch nog een kamer voor ons hadden dus dat viel al mee… Blijkbaar is iemand  hier in de fout gegaan en nu wordt er onderzocht wie (òf het motel  òf hotels.com). Jan heeft onmiddellijk naar de klantendienst van hotels.com gebeld om verhaal te gaan halen… Volgende week gaan ze ons contacteren over wie ons zal moeten terugbetalen, want wij hebben duidelijk een bewijs dat we voor 2016 en niet voor 2015 gereserveerd hebben!  Afwachten dus wat ze gaan zeggen….

De kindjes zijn terwijl lekker aan het plonzen geweest in het zwembad!

Tegen de avond zijn we naar The Cody Cattle Company gereden. Dit is een eetgelegenheid waar tijdens het eten een eigen live band optreed! Dit was supergezellig en ook héél leuk gebracht door de band! Ons Laura was direct GROTE fan en wou absoluut met haar nieuwe idolen op de foto! ;-P


Van daaruit zijn we naar de rodeo iets verderop gewandeld. Òòk heel leuk tot er na een half uur een rodeorijder vòl op de borst werd getrapt door een stier. Hij bleef bewegingloos liggen en het zag er helemaal niet goed uit. Er werd direct gebeden voor een goede afloop… Hij bleek al een geluk toch nog te ademen en horen en na zo’n 20 minuutjes is hij dan ook naar het ziekenhuis afgevoerd. De show werd nadien gewoon verdergezet.

Morgen rijden we via de Beartooth Scenic Highway naar Gardiner. Benieuwd welke mooie plaatjes dit weer zal opleveren? :-)