donderdag 4 augustus 2016

Las Vegas

Dat de badkamervloer hier hard is heb ik dus ook weer al mogen ondervinden… ;-p Dus als ik nu rare dingen begin te schrijven of zo komt het niet door het ‘crazy Las Vegas’, maar gewoon door het feit dat mijn gezicht nét heeft kennis gemaakt met de harde badkamervloer hier!
Eens kijken of ik alles nog kan navertellen wat we vandaag hebben gedaan...
Vanmorgen zijn we naar de M&M's store en de Coca Cola store geweest. Vooral die eerste is héél gevaarlijk met kinderen! ;-) Véél mooie, leuke, maar vooral ook hele dure M&M's spulletjes. Wél een fotogenieke winkel met al die felle kleurtjes.


Schoenen hebben we ook gekocht voor de kindjes. (scheelt toch altijd wel wat eurootjes vergeleken bij ons in België) ;-p


Meer hebben we in de voormiddag eigenlijk niet gedaan, want het werd gewoon weer véél te warm en we zijn dan maar terug naar ons hotel gevlucht, waar de kindjes even in het zwembad hebben gezeten. (zelfs dàt was te warm zeiden ze achteraf).
’s Avonds zijn we naar de baseball gaan kijken. Nl. de Las Vegas 51s tegen de Fresno Grizzlies. KEIIIIIIIIIIIIIIIIPLEZANT!!!!!!!!!!!
We zaten op de eerste rij en hebben wél 3 gebruikte baseballen weten te bemachtigen van de spelers die vlakbij ons zaten! :-))) COOLE souvenirs!!! Er was niet zo veel volk, maar dat maakte het dan weer gezellig en gemoedelijk. 
We hebben er lekker op z'n Amerikaans hotdogs zitten eten met een hoop frisdrank erbij, en popcorn en ijsjes mochten ook niet ontbreken natuurlijk!! ;-p
Uiteindelijk hebben 'the Las Vegas 51s' de wedstrijd wel nipt verloren, maar dat vonden wij niet zo erg, want voor ons was het gewoon een hééééle leuke avond!!! :-)