zaterdag 6 augustus 2016

Las Vegas

Poeh poeh, ik ben weer moe… We zijn net terug van een lange wandeling over 'the Strip’. We waren rond 15u45 vertrokken en zijn pas om 23u terug gearriveerd aan ons hotel!
We zijn veel winkels en hotels binnengeweest, hebben nieuwe voetbalschoenen voor onze Len gekocht, lekkere pizza gegeten en zijn na een lange wandeling van 7u uiteindelijk opnieuw in de M&M’s store beland waar de meisjes een souveniertje hebben gekozen. (en blij dat ze waren!)
Oh ja, ik zou nog bijna het grootste reuzenrad ter wereld vergeten te vermelden dat we gezien hebben van wel 168,5 meter hoog!


Dit rad staat tegenover het Caesars Palace hotel. We hebben enkel gekeken naar deze grote constructie, want de tickets voor een ritje waren nogal aan de dure kant… 37 dollar per volwassene en 27 dollar per kind voor 30 minuutjes in het rad!

De temperatuur was vandaag gelukkig beter te doen omdat het heel de dag bewolkt is geweest. Vanmorgen was het zelfs lichtjes aan het regenen. (stel je voor zeg!) ;-)
Voor de rest is er niet veel gebeurd vandaag. Ik heb iedereen eens goed laten uitslapen. We hebben rustig ontbeten en hebben de meisjes nog 2 uur laten zwemmen alvorens we naar the Strip zijn vertrokken.
We vonden het héééél leuk in Las Vegas, maar zijn toch ook weer blij dat we na 3 nachten kunnen vertrekken uit deze drukke en toch wat vreemde stad! 





Klik hier voor meer foto's