woensdag 3 augustus 2016

Las Vegas

Eigenlijk ben ik veel te moe om nog een blogje te schrijven… Het is nu 00u30 en we zijn net terug van The Strip in Las Vegas. Het was niet de bedoeling om er vandaag al naartoe te gaan, maar de meisjes waren zòòò enthousiast dat we eiiiiiiindelijk in Las Vegas waren aangekomen (hier keken ze al zooooooo lang naar uit!)  dat ze ABSOLUUT nog eventjes over The Strip wilden gaan wandelen! Dus uiteindelijk toch maar eventjes gaan kijken. Maar dit eventjes heeft dan tòch weer zo’n 2 uurtjes geduurd… ;-)
Er valt ook altijd wel wat te zien en te beleven in Las Vegas! We zijn door een groot casino gewandeld, hebben naar straatartiesten gekeken en naar de fonteinenshow aan het Bellagio hotel. Véél vreemde snuiters gezien en op elke hoek van de straat wel een zwerver die op de grond lag te slapen…

Vanmorgen zijn we met weemoed in het hart vertrokken uit Zion. Dit park bevalt ons iedere keer weer supergoed! We hadden ook het gevoel dat we er te weinig gezien hebben tijdens ons verblijf. (mede door de onverwachte storm van gisterenavond…)
We zijn op onze weg van Zion naar Las Vegas naar het Valley of Fire State Park geweest. Dit was naar mijn mening een prachtig park om te wandelen en dingen te bekijken, maar omwille van de hitte (40 graden°) was het ‘NOT recommended’ om te gaan hiken… Zélfs uit de auto komen was al een beetje een marteling… (Onze haribo snoepjes werden dan ook snel herleid tot een vloeibaar papje!!!)


We hebben de White Domes Trail gewandeld, maar het was zooooo heet dat ons Laura tegen het einde van de trail in tranen uitgebarsten is omdat het niet meer ging. (achteraf gezien onverantwoord dus om die trail te wandelen, maar toch supermooi!)
Onze Len heeft haar dan spontaan op zijn rug getild en verder naar boven gedragen. (wat is hij toch een lieve broer!) :-)


Eens boven aangekomen hebben we een lekker frisdrankje gedronken en wég was het verdriet! ;-)
In de toekomst zou ik dit park zéker nog eens opnieuw willen bezoeken, maar dan alvast niet meer in de zomer…

Klik hier voor meer foto's