zaterdag 13 augustus 2016

San Diego

Aquatica was suuuuuuuuuuuuuuuperleuk!!!!!! Een écht 'op zijn Amerikaans' waterpark!! SUPERCOOLE glijbanen, heerlijk zonnetje en een ietwat overdreven lifeguard policy… Ik zag dat een jongetje zich had bezeerd, en (volgens mij) terwijl ook iets verloren had in het bad….  De glijbaan werd direct stopgezet, niemand mocht er meer af! Dit heeft wel zéker een kwartier geduurd ofzo) Op een gegeven moment stond er minstens 8 man van het park zelf rond het bad (lifeguards, security, uiteindelijk ook een soort van manager mét walkie talkie, iemand met een lang schepnet + iemand in het water op zoek naar iets enz…) Een kwartier later werd het bad weer opengesteld voor gebruik en kon er weer à volanté gegleden worden!
Om 18u hebben ze ons weer bij de laatsten moeten buitenvegen, want we kregen er maar geen genoeg van! 18u is best wel vroeg  naar Amerikaanse normen. Ik had er zelfs nog gerust enkele uurtjes langer kunnen doorbrengen! ;-)
Dit waterpark is (ik val weer in herhaling) een échte aanrader!! Sorry, maar het is nu eenmaal zo… Je kan zeggen wat je wil, maar de Amerikaantjes kennen er wat van als het op pret/waterparken aankomt hoor! ;-D

Geen opmerkingen:

Een reactie posten