zondag 17 juli 2016

Van Cody naar Gardiner

We zijn net aangekomen in ons motel in Gardiner nadat we vandaag de Beartooth Scenic Highway hebben gereden. Deze weg was A-DEM-BENEMEND mooi!!!! 1000x mooier dan ik verwacht had! Prachtige uitzichten na iedere bocht die we namen en dat waren er best wel veel! ;-P We hebben zelfs even in de sneeuw gestaan! Blijkbaar was er vorige week nog een hele lading sneeuw gevallen daar… We zijn ook even gestopt aan Rock Creek Vista point, één van de populairdere viewpoints op die route. 




Daarna zijn we Yellowstone park ingereden langs de northeast entrance en zo verder door de Lamar Valley hebben we bizons gespot en volgens de kindjes ook een échte beer!


En ons Lisa ook nog een wolf (dacht ze) ;-) Dit stuk vonden ze best wel spannend en leuk om te doen! (ah ja, want achter iedere boom kan er wel een beer verscholen zitten!) Nu zijn ze nog eventjes gaan zwemmen zodat ik even rustig aan mijn blog kan verder werken en proberen de foto’s up to date te houden, want dit is (jammer genoeg) niet altijd zo vanzelfsprekend in de meeste motels…

Oh ja, ons probleempje van gisteren met de verkeerde boeking is ondertussen ook opgelost geraakt. We moesten onze overnachting niet nogmaals betalen en het motel gaf hiermee hun fout toe dat er een verkeerde datum ingegeven is geweest. Dus dat was best wel een opluchting omdat we vreesden dat dit een héél gedoe zou worden om ons geld terug te krijgen. Maar soit,eind goed al goed!! :-) 

Klik hier voor meer foto's