maandag 15 augustus 2016

San Diego

Allez, de laatste dag van onze reis zit er alweer op, spijtig genoeg… Morgen vliegen we weer terug naar ons druilerig Belgenlandje ;-P
Langs de andere kant zijn we ook wel blij dat we terug naar huis kunnen hoor, al was het alleen maar voor de lekkere boterhammen van bij ons, want die zijn in Amerika écht niet te eten… :-/ Ook blij dat we ’s avonds terug wat gezonder kunnen gaan eten, want we hebben véél te veel fastfood gegeten hier. (tot groot genoegen van de kindjes natuurlijk!) ;-)
Vandaag zijn we gaan baseballen op vraag van onze Len. Ik had enkele veldjes gevonden op slechts  5 minuutjes van ons motel. Daar heeft hij zijn nieuwe baseball bat kunnen uittesten. Plezant, maar wel warm zo recht in het zonneke!


We zijn nog naar de winkel gereden om een lading Chips Ahoy Cookies en Smarties snoeprolletjes in te slaan, want die vind je niet meer bij ons en die vind Jan héééééél lekker nl. ...


In de namiddag hebben de kindjes nog gezwommen, want daar moest ook nog van geprofiteerd worden natuurlijk! ;-)
’s Avonds zijn we pizza (jaja, alwéér fastfood) gaan eten bij Pizza Bella hier om de hoek, maar we hadden per ongeluk zoveel pizza besteld (we hadden ons een beetje vergist in de maat) dat we 1 giant pizza overhadden…. 
In plaats van deze weg te gooien, hebben we 2 dozen gevraagd om  de pizza mee te nemen, en hebben we die onderweg aan een dakloze gegeven die aan de stoplichten stond te bedelen…. Jan zei dat die man écht zo blij was met de pizza, dat ik er zelf ook héél blij van werd! :-)
Hier in de buurt zitten echt héél veel daklozen en dat vind ik best wel een schrijnende gedachte dat terwijl wij hier in het zwembad liggen te genieten, er nog geen 50 meter van ons motel vandaan mensen onder een stuk plastiek liggen te slapen onder een brug…. :-(  Vandaar dat het een goed gevoel gaf dat we tòch nog  2 mensen een lekkere 'pizza avond' hebben bezorgd. (de arme man riep er ook nog een vrouw bij om mee te komen smikkelen) 
En nu zitten we weer naar een filmke te kijken sé. En deze keer heeft onze Len hem mogen kiezen: Cars! Is wel een leuke film, omdat daar ook stukjes landschap in voorkomen die wij ook hebben gezien gedurende onze reis! ;-)
En seffens op tijd gaan slapen, want om 10u ’s morgens moet de auto terug ingeleverd worden en van daaruit naar de luchthaven waar onze grote terugreis kan beginnen sé!
Aan iedereen bedankt om mijn blog te volgen en wie weet misschien tot een volgende blog!! Een nabeschouwing en extra foto/film materiaal volgen later ook nog, dus kom later nog maar eens een keertje ‘piepen’ op deze blog! ;-)



Geen opmerkingen:

Een reactie posten