donderdag 11 augustus 2016

Buena Park

Vandaag hebben we een knots té gekke dag beleefd in Knott’s Berry Farm! Dit is een pretpark in het thema van het stripfiguurhondje ‘SNOOPY’


Allereerst moest ik van ons Laura vermelden dat ze dit een héééééééél leuk pretpark vond en dat ze het heeft uitgebruld van plezier op de attracties! Dus bij deze… ;-)
Vanmorgen nog maar eens gemerkt hoe nationalistisch de Amerikanen wel niet zijn… Alvorens ze de deuren van het park openden werd het Amerikaanse volkslied gespeeld en nam iedereen zijn hoofddeksel af en keerde zich naar de Amerikaanse vlag zélfs Snoopy de mascotte! ;-) 
We hebben de klok rond in het park rondgelopen, van 10u ’s morgens tot 10u ’s avonds dus deze dag is zijn geld echt wel waard geweest. Ons Lisa wist maar van geen ophouden en hebben we bijna letterlijk uit de rollercoaster moeten sleuren om terug mee naar het motel te gaan! ;-P 
Het park zelf kan je het best vergelijken met  Bobbejaanland of Walibi van bij ons. Voor elk wat wils dus… 
Het viel wél op dat het totaal geen toeristisch pretpark is, want we zagen enkel Amerikanen en Mexicanen lopen. De meeste toeristen gaan volgens mij dan ook naar Disneyland of Universal Studios en niet naar dit park… (uitgezonderd wij natuurlijk!) ;-)
Morgen vertrekken we naar onze allerlaatste bestemming van onze reis nl. San Diego. 
Het is jammer dat we het motel in Buena Park al moeten verlaten, want het was écht TOP! 
Niet duur in vergelijking met andere motels, uitgebreid (gratis) ontbijt, zwembad met speeltjes voor de kindjes + toen we aankwamen stond er een verwelkomingspakket op tafel met wijn, koekjes, chips en flesjes water!


M.a.w.: een écht toppertje dus voor wie ooit deze kanten opgaat!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten